Wat uw Bullet Diary Organizer voor u kan doen

Wat uw Bullet Diary Organizer voor u kan doen

Een bullet-dagboekplanner is de perfecte metgezel om al uw belangrijke afspraken netjes op één plek te houden. Het is ook een goed idee om een sectie te maken waarin al uw belangrijke aantekeningen worden geplaatst. Uw planner helpt u bij het bijhouden van al uw afspraken, vergaderingen, taken, notities, projecten, lijsten enz. Dit geeft u een systematische benadering van uw dagelijkse werk. In dit artikel zullen we bekijken hoe u uw bullet-dagboek kunt ontwerpen.

Begin met het schetsen en lichtjes tekenen van datums en informatie, zodat u zeker weet dat ze allemaal correct zijn ingedeeld. Kleur ze vervolgens in met permanent marker in aantrekkelijke kleuren. Maak een kopie van uw agenda-organizer en plak deze in uw planner. Dit zal u nu helpen uw aantekeningen gemakkelijk en snel te sorteren.

U kunt uw planner gebruiken voor meer dan alleen notities en afspraken. U kunt bijvoorbeeld grappige plaatjes of grappige citaten of grappige uitspraken of plaatjes van dieren tekenen. Je zou het zelfs kunnen gebruiken voor een tijdlijn waarin wordt aangegeven wanneer dingen klaar zullen zijn. Teken iets op papier zoals een spinnenweb en plaats het onderaan de pagina. Nu weet u wat er als eerste wordt voltooid en waar.

Het andere gedeelte van de organizer van het bullet-dagboek moet worden gebruikt voor notities en takenlijsten.

U kunt notities maken over een project, een lijst maken van de materialen die nodig zijn voor het werk van de volgende dag, de taken die moeten worden voltooid, enzovoort. Er zijn tal van manieren waarop u uw taken kunt categoriseren. U kunt een wekelijkse of maandelijkse projectlijst maken of een eenvoudig tag-systeem gebruiken om bij te houden wat het huis uitgaat, wat er is gekookt en wat er moet worden afgespoeld.

Het laatste gedeelte voor een bullet journal moet zijn voor notities en herinneringen. Gebruik uw planner voor notities en herinneringen aan uw vrienden, familie en collega’s. Als u niemand heeft om u eraan te herinneren wat u moet doen, noteer het dan zelf. Plak vervolgens plakbriefjes op de pagina’s waar u wordt herinnerd aan wat er moet gebeuren. Dit zal je helpen om op schema te blijven met je planning en plannen.

Met wat plannen en organiseren kan uw leven veel minder chaotisch zijn. Het is zeker mogelijk om een bullet-dagboekplanner te maken met alleen papier en een pen. Maar waarom zou je daar stoppen? Pak een paar gekleurde pennen en schaf het typische zwart-wit bord af. Een kleurrijke planner is de perfecte manier om te profiteren van kleur en ervoor te zorgen dat uw agenda en planning er zo goed als altijd uitzien.

Meer informatie hier My Lovely Notebook