Tips om rij-instructeur op de middelbare school te worden

Tips om rij-instructeur op de middelbare school te worden

Zowel de NHTSA als het Department of Motor Vehicles gebruiken verschillende termen om naar hetzelfde te verwijzen: rijopleiding. Ze worden zo vaak gebruikt dat de meeste mensen van de term hebben gehoord. Maar wat wordt precies bedoeld met rijopleiding? Of training van leerlingen (LPR)? En hoe wordt de rijopleiding in elke staat geregeld?

In feite betekent rijopleiding een combinatie van een opleiding achter het stuur (BTR) en klassikaal leren voor nieuwe bestuurders. De eerste omvat klassikaal leren en praktische werkervaring door veldwerk – meestal op een autosimulator. Bij het laatste gaat het om begeleide rijoefeningen onder toezicht van een bevoegde bestuurder. Daarom heet het rijopleiding. Elke staat heeft verschillende vereisten voor zijn BTR- of LPR-voorschriften, die meestal de handen van de staat DMV binden om ervoor te zorgen dat het proces correct wordt gevolgd.

Wanneer was de laatste keer dat uw staat een groot trainingsprogramma voor chauffeurs had? Heeft uw afdeling ooit rijopleidingen gegeven? Als het niet lang genoeg is geweest – of niet genoeg mensen heeft gehad om het af te maken – dan is het misschien tijd om te overwegen om uw programma in gang te zetten. Als uw verzekeringsmaatschappij dekking heeft voor uw wagenpark, dekt deze mogelijk al enkele aspecten van de instructie die door veel staten wordt vereist.

Hoe kunt u uw rijopleidingen verbeteren? Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw training effectiever te maken. Ten eerste moet je goed letten op de cursusinhoud. De instructie moet worden ontworpen volgens de vereisten van de staat, en u moet een programma selecteren dat aan die vereisten voldoet. Ten tweede moet u uw chauffeurs praktische, realistische rijervaring bieden door kwaliteitssessies te plannen die live oefentijd met ervaren back-upchauffeurs en tal van videomogelijkheden achter de schermen omvatten.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat u de beste rijopleiding voor nieuwe chauffeurs aanbiedt, is door het aantal deelnemers aan uw programma laag te houden. Te veel nieuwe chauffeurs voltooien een hele rijopleiding voordat ze de kans hebben gehad om het geleerde toe te passen. Als je nieuwe coureurs meerdere oefensessies aanbiedt voorafgaand aan hun eerste officiële sessie, help je ze de stof onder de knie te krijgen en te wennen aan het rijden op echte wegen voordat ze volgens je planning een opfriscursus moeten volgen.

Hoe krijg je een rijbewijs met licentie voor een kind? U moet bepaalde processen volgen om een leerlingenvergunning voor een jonge bestuurder te verkrijgen. Een van de eerste stappen bij het verkrijgen van een kopie van de geboorteakte van het kind. Als het kind geen geboorteakte heeft, moet een kopie van de socialezekerheidskaart worden overlegd. Ten slotte moet u bewijzen dat het kind momenteel onderwijs volgt en dat het de wettelijke leeftijd heeft bereikt.

Kijk voor meer informatie op https://www.ml-opleidingen.nl/