Waar kunt u een makelaarsrekening openen?

Waar kunt u een makelaarsrekening openen?

Makelaardij is de instelling, het bedrijf of de handel in het kopen en verkopen van aandelen. In de Verenigde Staten van Amerika kan een individu een makelaar worden. Er zijn talloze manieren om makelaar te worden. Een daarvan is via een Patist Makelaardij makelaar bunnik.

De eerste manier om een makelaar te worden, is via een bedrijf genaamd Best Buy, dat eigendom is van de Sears-organisatie.

Je moet naar een Sears-verkooppunt in Chicago gaan en praten met iemand die een account heeft bij Best Buy. U moet ervoor zorgen dat u zich legitimeert voordat u de persoon toestaat u uw kaart te geven. Als je hem hem overhandigt, kan hij je een bij haar kaart geven.

Je kunt ook een account openen bij dezelfde winkel waar je ook een bij haar kaart kunt krijgen. Een andere manier om dit te doen is via een makelaar met vestigingen in heel Amerika. Er is een andere naam hiervoor is op basis van. Deze naam betekent simpelweg dat de makelaar zijn inkomen verdient met een persoonlijke rekening die niet aan een effectenrekening is gekoppeld. U kunt deze rekening online openen.

Als u een Amerikaan bent en in aandelen wilt beleggen, moet u een rekening openen bij een Amerikaanse makelaar. Er zijn verschillende Amerikaanse bedrijven die dit toestaan. Ze heten AmeriTrader en ze hebben een internationaal systeem dat bekend staat als e-Trade. Via e-Trade kunt u naar een AmeriTrader-website gaan en vervolgens toegang krijgen tot een bij het kaartje waarmee u via internet kunt handelen.

U kunt ook een rekening openen via een Nederlandse broker die bekend staat als De Koper eTor.

Een Nederlandse makelaar zal u toestaan om aandelen in aandelen te kopen en verkopen via een elektronisch systeem dat bekend staat als eTor. U moet een eTor-account en pincode hebben via een door de Amsterdamse effectenbeurs (DAQ) gecertificeerde makelaar. Dit maakt deel uit van de beveiligingsmaatregelen van eTors. Als er een probleem is met uw account, kunt u het probleem melden bij de Amsterdamse beurs.

Een laatste optie voor uw investering is een bedrijf dat in Nederland is gevestigd. Dit bedrijf heet Winkelmann. Ze hebben een investeringsvehikel genaamd de WEM. U kunt via dit bedrijf ook obligaties kopen die bekend staan als eCover. U moet een account bij Winkelman kopen. Het bedrijf heeft veel investeringsvehikels, waaronder deviezen, aandelen, obligaties en onderlinge fondsen.

 

 

Klik hier: patistmakelaardij.nl