Maak een cadeaubon voor het gezin – Koop grote stukken vlees

Maak een cadeaubon voor het gezin – Koop grote stukken vlees

Koop met Kerstmis elk jaar grote stukken vis, rundvlees, lam en varkensvlees voor uw gezin om geld te besparen op de voedselkosten.

Door het vlees in bulk te kopen en het zelf te koken, kunt u tot 90% of meer per pond besparen in vergelijking met het kopen van vlees in losse stukken en het kopen van bulk in de supermarkt.

Koop grotere stukken mager vlees, koop uw vlees en kip elk jaar in hun geheel en bewaar de overgebleven stukken wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs overgebleven maaltijden van voorgaande jaren kopen! Als u grote stukken vlees maakt, zoals kalkoen, kunt u dit zelfs gebruiken om uw voorraad in te slaan wanneer de feestdagen volgend jaar weer aanbreekt!

Probeer voor jezelf te koken in plaats van voor het hele gezin, en kook minstens één keer per jaar je eigen vlees.

Als u thuis kookt, zorg er dan voor dat al uw kookgerei is gewassen en gesteriliseerd voordat u begint met koken. Als je het vlees hebt gekocht, was je de bakjes en wikkel je de bakjes in plastic. Bewaar ze tijdens het seizoen buiten in de garage, of in de schuur als je hem niet voor het hele gezin gebruikt.

In plaats van elke maand geld uit te geven aan lunches voor het hele gezin, kun je overwegen om een ​​kleine hoeveelheid zelfgemaakte maaltijden per dag voor jezelf te maken. Op deze manier kun je nog steeds geld uitgeven aan het kopen van de lunches voor het hele gezin, maar hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van alle overgebleven maaltijden van vorig jaar. U kunt uw diepvriesmaaltijd in kleine bakjes kopen en vervolgens de individuele porties koken wanneer u ze nodig heeft. Op deze manier kunt u tijd en geld besparen en toch van uw maaltijden genieten terwijl u minder uitgeeft dan wanneer u alle lunchmaaltijden in één grote batch bij de supermarkt zou kopen.

Veel gezinnen vriezen elke winter een deel van hun voedsel in, dat in de lente en zomer kan worden gebruikt. Als u in een gebied woont waar de sneeuw vroeg in het jaar smelt, kunt u zelfs profiteren van het bevroren voedsel door het gedurende de herfst- en wintermaanden te gebruiken.

U kunt grote stukken vlees kopen en diepvriesproducten vinden op lokale markten en op internet. Het enige nadeel is dat sommige winkels seizoensuitverkoop en kortingsbonnen hebben waarmee u nog meer geld kunt besparen, dus het loont om wat onderzoek te doen naar wat er beschikbaar is en hoeveel u kunt kopen zonder de bank te verbreken.