Koop een kalender online

Koop een kalender online

Als je er nog nooit aan hebt gedacht om online een kalender te kopen, staat je een hele verwennerij te wachten! U kunt niet alleen alle functies van een traditionele kalender krijgen, maar u kunt ze ook vaak op uw e-mail, telefoon of uw pc laten bezorgen. En het beste is: het is allemaal voor één prijs! Traditionele kalenders zijn meestal behoorlijk gemarkeerd vanaf de werkelijke aankoopdatum, dus waarom zou u meer betalen voor een kalender die u elders voor veel minder kunt krijgen? Met een Mascha-planner hoef je je nooit zorgen te maken dat je moet klauteren om een kopie van het schema van de volgende maand. U kunt al uw afspraken binnen handbereik houden met een kalender die vooraf is geladen met alle evenementen en andere informatie die u direct op de pagina nodig hebt.

Koop een kalender online

Mascha-planners zijn er in vijf grote series, elk met hun eigen opwindende voordelen. De Business, Family, Sports, European en International worden geleverd met gedetailleerde schema's en veel handige functies Mylovelynotebook.nl Mascha planner. De Family and Sports-series worden geleverd met speciale secties waar u uw kinderen kunt vermelden, familiebijeenkomsten kunt regelen en zelfs gasten kunt noteren en indien nodig massale e-mails kunt verzenden. De Europese en internationale series zijn er in negen verschillende papierstijlen, perfect voor mensen die vaak tussen verschillende tijdzones reizen en hun planner draagbaar willen maken.

En elke kalenderserie bevat ook een selectie van mooie bonusgeschenken om uit te kiezen. Als u een geschenk wilt dat de persoonlijkheid van uw bedrijf of dienst weerspiegelt, moet u zeker de exclusieve kalender met 12 smaken overwegen. Elke kalender heeft een andere smaak, zoals abrikoos, bosbessenappel, chocoladekers, citrus, citroen, meloen, sinaasappel, framboos, kruiden en tarwe, en Mascha kiest de meest geschikte smaak om uw merk weer te geven. Deze kalenders zijn prachtig geïllustreerd en verkrijgbaar in drie standaardformaten: enkelvoudig, dubbelgevouwen en dubbelgevouwen.

Link naar de website: Mylovelynotebook.nl