Hoe u een auto uit Duitsland kunt kopen

Hoe u een auto uit Duitsland kunt kopen

Veel mensen vragen zich vaak af hoe ze een auto vanuit Duitsland naar de VS kunnen importeren, maar de procedure is niet zo ingewikkeld. U moet een auto hebben die ouder is dan 2 jaar en waarvan alle functies werken. De kilometerteller moet ook in goede staat verkeren. Als het geen van deze heeft, moet u een rapport met Duitse autodetails krijgen. Het laatste dat u wilt doen, is een auto importeren die niet naar behoren functioneert in de VS.

Veel van de auto’s die u op importautoveilingen in de VS aantreft, zijn geïmporteerd door eigenaren die niet wisten dat er aan de auto moet worden gewerkt om hem in de VS te laten werken. Deze voertuigen zijn meestal in uitstekende staat, dus u zou geen problemen moeten hebben om ermee rond te rijden en plezier te hebben. De eenvoudigste manier om uw auto vanuit Duitsland in de VS te importeren, is door een dealer in de VS te zoeken die auto’s verkoopt en uw Duitse auto vervolgens naar die dealer te brengen. Meestal kunt u $ 7000 betalen om uw auto naar u te laten verzenden. De meeste dealers hebben veel Duitse auto’s te koop, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om er een te vinden om te kopen.

Wanneer u een auto verscheept van van Duitsland naar de VS, is het belangrijk om te weten dat u uw auto moet laten aangeven bij de douanehaven van uitgang in Duitsland voordat u vertrekt. Veel mensen die auto’s uit Duitsland importeren, doen dit zonder ervoor te zorgen dat al het papierwerk voor hun voertuig is ingevuld. Dit kan ertoe leiden dat u in de douanehaven een hoge boete moet betalen als u het land opnieuw probeert binnen te komen zonder dat uw papierwerk klaar is.

Voordat u uw voertuig naar de VS verzendt, is het belangrijk dat u alle documentatie voor uw voertuig voorbereid en klaar hebt voor vertrek. Een deel van deze documentatie kan eenvoudig online worden gedaan door contact op te nemen met uw plaatselijke Department of Motor Vehicles (DMV). Anderen zullen papieren formulieren of faxen naar hun kantoor nodig hebben. U wilt ook al uw eigendomsgegevens van uw voertuig klaar hebben liggen zodat de douanebeambte het kan zien. Deze omvatten het VIN (Vehicle Identification Number), het licentienummer van de eigenaar, registratie-informatie en meer.

Het vinden van een goede, betrouwbare plaats om een auto uit Duitsland te kopen zoals Van Leersum & Zn, is eenvoudig. Als u vroeg genoeg begint met zoeken, kunt u veel tijd en geld besparen bij het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS. Houd er rekening mee dat de meeste autodealers alleen voertuigen verkopen die al zijn uitgerust met Amerikaanse chauffeurs. Als u een voertuig wilt dat kan worden verzonden met uw persoonlijke gegevens en die van uw gezin, moet u een speciaal importautodealer zoeken.

Het internet is een geweldige plek om uw zoektocht naar importauto’s uit Duitsland te beginnen. Gebruik eenvoudig uw favoriete zoekmachine om Duitse auto’s te zoeken of Duitse auto’s in uw regio te importeren. De meeste grote autobedrijven hebben een importafdeling die u helpt met uw behoeften. U kunt zelfs uw auto kopen via een online veilingwebsite, als u liever niet naar een dealer kijkt.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/