Hoe u deze voordelen kunt behalen met Power Apps

Hoe u deze voordelen kunt behalen met Power Apps

PowerApps staat op het punt te veranderen om plaats te bieden aan de twee nieuwste versies van de iPhone en de nieuwe versie van Android- en Windows-telefoons.

Dit zal zeker vanaf 1 november 2020 behoorlijk effectief zijn. Op deze manier kunt u profiteren van de vele functies die PowerApps zijn gebruikers biedt. Het volgende geeft u bijvoorbeeld een overzicht van enkele dingen die PowerApps in de nabije toekomst aanbiedt.

Vanaf november ondersteunt PowerApps de vijf meest recente edities van Android en de twee nieuwste versies van iOS. Dit betekent dat je vanaf november de mogelijkheid hebt om je krachtigste apps op de nieuwe apparaten uit te voeren. Dit omvat uw games.

PowerApp is een toonaangevend platform voor game-ontwikkeling, omdat het ontwikkelaars in staat stelt hun applicaties compatibel te maken met de nieuwste versies van Android en iOS. Dit betekent dat u toegang krijgt tot games die niet beschikbaar zijn op uw mobiele telefoon. Dus als je het leuk vindt om gratis spellen te spelen, kun je dat doen en hoef je helemaal niets te missen.

Bovendien zullen PowerApps vanaf november ook op de nieuwste Android- en iOS-apparaten kunnen draaien. U kunt deze applicatie op uw apparaat downloaden door simpelweg naar de officiële website te gaan. Dit betekent dat u de app nu op vrijwel elke versie van Android en op elke versie van iOS kunt gebruiken.

Met PowerApps kunt u veel plezier beleven terwijl u wacht tot uw favoriete film is gedownload of wanneer u alleen maar hoeft te controleren of uw e-mail is afgeleverd. Met deze applicatie kunt u ook aangepaste profielen maken die u kunt gebruiken in uw berichtentoepassingen en sociale netwerktoepassingen. Het beste hiervan is dat u meerdere profielen kunt maken.

Vanaf november heb je de mogelijkheid om een ​​video te maken op het YouTube-kanaal en op je Android- en Windows-telefoons. U kunt uw foto’s ook via hetzelfde kanaal delen. Dit is een zeer handige functie die u zeker veel tijd zal geven om uw foto’s te delen met uw familie, vrienden. Met deze functie hebt u toegang tot uw foto’s, video’s en zelfs spraakberichten.

Zoals eerder vermeld, kunt u alle bovenstaande voordelen krijgen met Power App. Het enige dat u hoeft te doen, is de nieuwste versie downloaden van de officiële website. Deze voordelen zie je in november.

meer informatie https://puurict.nl/