Hoe om te Pick-Up een Auto Kopen, en een Terugbetaling te Krijgen Als het niet lukt

Hoe om te Pick-Up een Auto Kopen, en een Terugbetaling te Krijgen Als het niet lukt

Om met uw eigen auto van het vliegveld naar de parkeerplaats in uw stad te rijden, of omgekeerd, moet u een paar tips kennen over hoe u een auto ophaalt, koopt en uw geld terugkrijgt als het niet lukt . Hier zijn enkele basisaanwijzingen om u op weg te helpen.

 

Zorg ervoor dat u het VIN (voertuigidentificatienummer) controleert van het voertuig dat u wilt ophalen. Veel auto’s hebben een chassisnummer dat niet gemakkelijk verkrijgbaar is. Om dit VIN te krijgen, dient u contact op te nemen met de dealer die de auto heeft verkocht, aangezien deze het gewoonlijk in hun bestanden zal hebben.

Wanneer je aankomt bij de auto, zorg ervoor dat u al het papierwerk dat u nodig hebt voor de auto die u hebben opgepikt. Neem uw verzekeringspapieren, licentie papieren, en iets anders dat misschien wel nodig is met u. Zeker, de uitvoering van de credit card informatie die wordt vermeld op uw identiteitskaart. In de auto, moet uw voertuig identificatie nummer (VIN) klaar ook. Je moet ook alle documenten die controleren of de VIN van de auto. Het kan een certificaat van de titel, een lease-overeenkomst, of zelfs een wetsvoorstel van de verkoop, die werd uitgevoerd tussen de verkoper en de koper. Eenmaal binnen in het gebouw, check out de verkopers die zijn in de voorkant van je.

Vóór de aankoop van de auto, vraag naar de blauwe boek waarde van de auto die u geïnteresseerd bent in het kopen. Als de verkoper niet verstrekt deze informatie, het is het beste om verder te gaan naar iemand die wel. Neem de opmerking van het jaar, merk en model van de auto die u geïnteresseerd bent in het kopen. Als de auto is voorzien van speciale kenmerken, zoals airbags, boomstammen, of een alarm-systeem, zorg ervoor om de kennis van de verkoper alvorens te kopen.

Als u wilt de auto kopen bij een dealer, zorg ervoor dat je te maken hebt met een die een redelijke rente. Ook, zorg ervoor dat vragen over de garantietermijn van de auto. Het is gebruikelijk voor de meeste dealers te verplichten een minimum van drie dagen om te bepalen wat de auto werkelijk waard is. Als de garantieperiode is het niet voldoende, dan mag de koper in staat zijn om een terugbetaling te krijgen voor het voertuig als blijkt dat deze defect is. Als blijkt dat deze defect is, moet de koper om te beslissen of niet te kopen na alle.

Zorg ervoor dat foto ‘ s nemen van het voertuig wanneer u hem oppakt, want dit kan nuttig zijn in de toekomst. Om voor de verkoper een foto van het bewijs van de toestand van de auto, het is belangrijk om te vragen om een foto te nemen van de motor, het interieur en zelfs de koffer. Controleer de auto een paar keer om ervoor te zorgen dat alles in goede staat. Wanneer u een auto koopt, is het niet ongewoon dat iemand een claim te maken, dus wees voorzichtig van verborgen schade of gaten in de auto. Als de verkoper zegt dat u een tijdje wachten, tot inzage van de auto, het beste is om later terug te gaan en zorg ervoor dat alles perfect is.

Nadat u de auto heeft opgehaald en bent ingestapt, moet u deze op een voor u toegankelijke plaats parkeren. Wanneer u het aan de verkoper retourneert, vraag dan of de verkoper u een terugbetaling of een volledige terugbetaling in contanten geeft als het niet lukt.

Learn more via Amerikaanse Pickup te koop bij van Leersum & Zn