Gourmet Coffee Cups – een alternatieve manier om van koffie te genieten

Gourmet Coffee Cups – een alternatieve manier om van koffie te genieten

Koffiepads kunnen ook worden gebruikt om biologisch afbreekbare koffiebeker te maken. Vanwege hun grootte worden deze kleine peulen in een speciale machine geplaatst die de peulen in een bekervorm verandert, die na elke zetcyclus moet worden verwijderd. Omdat ze niet van plastic zijn gemaakt, kunnen ze honderden keren worden hergebruikt.

De pads zelf kunnen worden gebruikt om andere kopjes koffie te maken.

Om dit te doen, wordt een klein filter onder de pad geplaatst, waardoor deze gemakkelijk kan worden gewassen en opnieuw kan worden gebruikt. Zodra de koffie is gezet, wordt deze in de speciale “vorm” onder het filter geplaatst, waar het de koffieboon begint af te breken in kleine stukjes, die vervolgens in de bodem van de beker vallen. Door dit proces kunnen de bonen van elkaar worden gescheiden, wat resulteert in zeer weinig afval en de mogelijkheid om veel bekers op één dag te hergebruiken. Deze bekers zijn geweldig voor mensen die in appartementen wonen en geen toegang hebben tot een kitchenette of voor degenen die verse koffie binnen handbereik willen hebben wanneer ze die het meest nodig hebben.

Mensen die graag gearomatiseerde of speciale koffie drinken, kunnen profiteren van de creatie van een biologisch afbreekbare beker. Deze speciale bekers worden eigenlijk gemaakt van de koffie die wordt verbouwd voor de koffiekop zelf. De gebruikte kalebassen worden niet gebruikt om koffiebonen te oogsten. In plaats daarvan worden de koffiebonen verzameld op lokale boerderijen en vervolgens verwerkt voordat ze worden geoogst, en vervolgens in een vorm gedaan om de toplaag van de beker te creëren.

Er zijn ook koffiezakjes voor fijnproevers die worden geproduceerd met biologische kalebasproducten. Deze zakken zijn gemaakt van gastronomische koffiebonen, die worden geoogst van lokale boerderijen om de best mogelijke smaak te creëren. Vervolgens wordt de koffie in een speciale machine gedaan die de boon filtert, het vruchtvlees scheidt en vervolgens door de zak verdeelt. De koffie wordt vervolgens verwarmd tot hij klaar is voor gebruik. Na het zetten wordt de zak gevuld met heet water en verzegeld voordat deze in een opslagcontainer wordt geplaatst om te voorkomen dat de koffie eruit lekt en schade aan de omgeving veroorzaakt.

Koffiedrinkers kunnen er ook voor kiezen om “gourmet” koffiecapsules te kopen. Deze capsules zijn gevuld met biologische koffiebonen die uit een enkele boon zijn gehaald en bevatten veel cafeïne. Deze capsules zijn meestal verpakt in hun eigen “zakje” dat kan worden gebruikt als beker of als reismok. Deze capsules zijn de perfecte manier om het afval en het plastic afval te vermijden dat wordt veroorzaakt door het gebruik van wegwerppapier en plastic bekers.

OrganicWare