Een pijporgel te koop kopen

Een pijporgel te koop kopen

Pipe Organ For Sale is een traditioneel pijporgel met twee manualen en negen posities dat beschikbaar is in de kelder van een onverdeeld stadshuis in Wilmington, DE.

Dit instrument bevat alle benodigdheden die nodig zijn om als het perfecte oefenorgel te dienen. Het biedt de kans om te worden aangepast en uitgebreid zodra het is geïnstalleerd in een live-uitvoeringsruimte om de veelzijdigheid en bruikbaarheid ervan aanzienlijk te vergroten. Pijporgel te koop wordt volledig gemonteerd en direct uit de doos geleverd.

Noorlander Orgels pijporgel te koop bevat een modern vormgegeven console met rubberen “S” -vormige toetsen, een hoofdvolume en toon, een paar drieweg niet-akkoordtoetsschakelaars voor de linker- en rechterhand, en drie individuele arpeggio’s. Het unieke accessoire dat wordt meegeleverd is een speciaal type voetpedaal met vier stops. Met het vier-stops pedaal kan de speler zijn of haar speeltechniek variëren door simpelweg het voetpedaal naar verschillende octaven te verschuiven. Met de hoofdvolume- en toonknoppen kan de gebruiker ook hun toon en volume variëren.

De werkelijke grootte van de console is niet overdreven groot. Hoewel het goed past in de woonkamer of recreatiegebied. De lay-out van het pijporgel bestaat uit: twaalf “D” -gaten die 15 cm van elkaar verwijderd zijn in een redelijk cirkelvormig patroon, zeven buissecties verbonden door “B” arpeggio’s, en een masterstop. De buisstoppen worden om verschillende redenen op verschillende plaatsen op de console gemonteerd, waaronder esthetisch en functioneel.

Het orgel klinkt het beste wanneer het wordt bespeeld vanaf een akoestische gitaar met nylon snaren of een elektrische gitaar met nylon snaren.

Er zijn eigenlijk twee soorten pijpbeslag. Het eerste type wordt “stops” genoemd en bestaat uit een of meer koperen drukknopen, die bovenop een van de D’s rusten.

Het tweede type hardware wordt “stengels” genoemd. De stelen zijn via een kraag met de rest van de hardware verbonden. Deze wordt met haringen aan een of meer van de messing drukknopen bevestigd. De lengte van de steel van het pijporgel kan variëren van ongeveer twee tot enkele voet. De lengte van de bel rust op de rijen van de console. De console wordt meestal verkocht als een complete set en bestaat uit de bel van het te koop aangeboden pijporgel, de bel van de standaard en statieven en delen van buizen en andere hardware.

De hardware en het orgel zijn beide vrij klein van formaat, maar de echte uitdaging is het monteren van de stukken. Het montageproces omvat het bevestigen van het pedaal aan de koperen drukknopen en vervolgens het bevestigen van de pijp aan de rest van de hardware. Het geheel wordt vervolgens met nietjes aan de vloer bevestigd. Om het geheel soepel te laten verlopen, wil je een vloerdecoupeerzaag en wat moeren gebruiken. De hardware en de pijp moeten aan elkaar worden bevestigd voordat de stemsleutels of andere soorten effecten worden toegevoegd.

 

 

 

Krijg meer informatie: https://www.noorlanderorgels.com/