Een overzicht van de Y CTR-investeringen

YFI

Een overzicht van de Y CTR-investeringen

Yearn (fi) is een project gefinancierd door cryptosporidium, een digitaal valutaplatform. Bitcoinmeester.nl YFI streeft ernaar een product te creëren dat consumenten helpt onroerend goed te volgen en investeringsbeslissingen te nemen. Yearn is van plan om de gecombineerde capaciteiten van verschillende projectbedrijven te gebruiken om een "webgebaseerd dashboard voor de onroerendgoedmarkt" te creëren, aldus de oprichters, waarmee de eindgebruiker effectiever kan communiceren met hun onroerendgoedtransacties. Y CTR, zoals Yearn het noemt, heeft functies die vergelijkbaar zijn met My Favorite Things en Quicken.

Y CFD is een op de beurs verhandeld fonds. In tegenstelling tot andere forex-handelsstrategieën probeert Yearn's Y CFD echter niet om beleggers kortetermijnwinsten van hoge kwaliteit te bieden. In plaats daarvan is YCFD van Yearn ontworpen om cryptosporidium-investeerders over een lange periode een hoog rendementspotentieel te bieden, waardoor het winstpotentieel van het bedrijf wordt gemaximaliseerd. Y CFD is gemodelleerd naar het best verkochte concept van gedecentraliseerde financiering, ook bekend als toegepaste microhandel. Het Yearn-team bestaat uit cryptografen, software-ingenieurs en financiële experts die samen jarenlang hebben geleerd over de economie van gedecentraliseerde financiën en hebben gewerkt aan het creëren van een robuust systeem dat kan voldoen aan de behoeften van het publiek dat in onroerend goed investeert.

Het Yiami-contract is een ander product in de lijn van Y CTR-aanbiedingen. Y FI is bedoeld om cryptosporidium-investeerders de middelen te bieden om toegang te krijgen tot de winstgevende kansen die onroerend goed in Miami biedt. Het Yiami-contract wil, net als de YCT en YFC, gebruikers een manier bieden om zelf investeringsbeslissingen te nemen zonder afhankelijk te zijn van het advies van professionals uit de sector of andere investeerders. Door gebruik te maken van de voordelen van het bitcoin-protocol, willen de ontwikkelaars van YDI en YCX de openbare koper meer controle over hun geld geven.

Voor meer info klik je deze site aan: Bitcoinmeester.nl