Biefstuk is een voedingsmiddel dat in verschillende maaltijden kan worden geserveerd

Biefstuk is een voedingsmiddel dat in verschillende maaltijden kan worden geserveerd

Een biefstuk is gewoon mager vlees dat meestal door het spierweefsel wordt gesneden, mogelijk met een bot. Hoewel het meestal wordt gekookt, kan het ook kort worden dichtgeschroeid in hete olie of in de oven. Naast deze methode wordt het ook vaak gegrild boven de hete kolen van een open haard in een poging om de smaak van biefstuk, goed gekookt op de levende kolen, te dupliceren. Hoe dan ook, het maakt niet uit wat voor soort grill (langzaam of gas) je gebruikt, als het op steak aankomt, kun je het beste aan de houtskoolgrill overlaten.

Steaks zijn verkrijgbaar in vele maten en snitten, dus bijna iedereen kan iets van zijn gading vinden. Natuurlijk zullen alle steakliefhebbers het erover eens zijn dat biefstuk nooit hetzelfde is als het stuk vlees dat het heeft bereid Biefstuk zelfvoorzienend. Korte lendenbiefstukken zijn bijvoorbeeld lang, mager vlees van de achterkant van het dier. Lange lendenen zijn vergelijkbaar, maar iets langer, en zijn van voren afgesneden. Dus of je nu een jager op groot wild bent die op zoek is naar fazantvlees, of een boerenham met een paar reepjes van hetzelfde, de kans is groot dat er een snee naar jouw smaak zal zijn.

Steaks zijn er ook in veel verschillende maten, van kleine filet mignon dunne steaks tot ribeye-steaks (die erg mager zijn maar nog steeds ongeveer een pond of zo). Veel mensen gaan voor de kleinste filet mignon die ze kunnen vinden, terwijl anderen gaan voor een van de ribeye-steaks. En als u het type bent dat de voorkeur geeft aan zeldzame biefstuk, kunt u altijd "chuck" shortloins vinden, die het omgekeerde zijn van de ribeye steak. Welke biefstuk je ook kiest, je krijgt er zeker genoeg van, want steaks zijn het meest gebruikte item in een bar. Of je nu biefstuk wilt voor het avondeten, een snelle lunch, een picknick of zelfs als fingerfood op een warme dag, de kans is groot dat je biefstuk beschikbaar hebt.

Klik door naar de website: CoolToMeatYou.nl